25 august 2009

Madonna si tembeli-stirile


Hai ca-mi sare mustaru' din borcan.
Madonna a picat pe meleagul Mioritei.
insa...nu pot pricepe cat de tampiti pot fi jurnalistii si prezentatorii tv.
Ei tot sperau ca 'diiiiiva pop' sa-si afiseze mutrisoara.Doar ca, la mintea cocosului,ea nu iesea pe poarta principala a aeroportului asa cum se asteptau toti,ea nu urmarea traseul 'oficial'...intrarea (evident ca'i evident) principala era 'baricadata' cu jurnalisti si Madonna a ocolit-o,trecand prin fata lor...
Sa nu ne surprinda ca nu va sta la Radison ci la Marriot,ca deh...din Marriot 'arunci cu pietre' in parcul Izvor(unde va avea loc concertul),atat de aproape is cele doua 'obiective'..
Mi se par avizi de senzational, si in loc sa scoata ceva interesant pe gura, auzim replici si 'stiri' senzationale:'Toti apropiatii Madonnei care au calatorit in avion cu ea, vor merge in masina,la hotel'.
LOOOL.

Plus ca am mai 'inghitit' una buna: masina americana(in care va calatori Madonna) va fi blindata impotriva munitieie NATO.optional si pardoseala impotriva grenadelor.(si arata un Mercedes-dubita,cu un scaun rabatabil:)) )
Pai bine dom'le,daca vrem sa o omoram,nu venim cu un pistol,ci cu o bazooka,ceva..sa fim siguri ca o trimitem la Sfantu' Petru,in calatorie..
Si alta intrebare,la fel de logica...daca faimoasa masina e blindata impotriva 'munitiei NATO',prin teatrele de operatie de ce mai sar in aer tancurile si tab'urile?ele oare nu-s blindate impotriva acelorasi tipuri de arme?sau...nu au auzit de blindaj impotriva armelor musulmane?a??


Ma-sa pe gheata...imi e sila sa ma uit si la tv..multe ineptii...
Si cu toate astea,te poti amuza copios,despicand replica'n patru:))

ps:voi chiar nu stiati ca diva nu si-a aratat fata din cauza ca nu era machiata,cand a coborat din avion?esteti chiar dusi cu plutaaaaa...:)) (asta e un alt motiv invocat de Alessandra storcescu,pentru care nu am vazut-o pe Mado)

0 comentarii: